Petak , 22. Juni 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Koja opcija je najbolja za Barcelonu u odsustvu S. Roberta?

Koja opcija je najbolja za Barcelonu u odsustvu S. Roberta?

Reprezentativna pauza je i ovog puta bila kobna za momčad Luisa Enriquea. Ozljedilo se nekoliko igrača, a među njima je i jedna od važnijih karika momčadi Barcelone, mladi Sergi Roberto.

Sergi Roberto zbog ozljede tako neće biti na raspolaganju Luisu Enriqueu za sutrašnji dvoboj protiv Deportiva te će Lucho morati razmotriti neke druge načine kako popuniti ovu prazninu koja je nastala izostankom mladog Sergija.

U ovome članku ćemo navesti moguće opcije koje bi Lucho mogao iskoristiti u sutrašnjem dvoboju te tako nadomjestiti izostanak Sergi Roberta.

1. OPCIJA: Formacija 4-3-3 s Aleixom Vidalom

Ova opcija je ujedno i najlogičnija s obzirom da Lucho tako ne bi pretjerano trebao razmišljati i vršiti neke dodatne rotacije koje bi njegovu momčad mogle koštati bodova kao što je to bio slučaj već nekoliko puta ove sezone.

2. OPCIJA: Formacija 3-4-3

Ukoliko se Lucho odluči na ovu formaciju, Aleix Vidal će, kako to i inače biva, susret provesti na klupi, a sastav bi izgledao više manje identičam onome protiv Leganesa gdje su Pique, Umtiti i Mascherano činili posljednju liniju obrane Barcelone.

3. OPCIJA: Formacija 4-3-3 bez Aleixa Vidala

Pod pretpostavkom da Luis Enrique i nije preveliki ‘fan’ Aleixa Vidala, poziciju desnog beka bi lagano mogao popuniti netko drugi poput Mascherana ili Rafinhe koji već imaju nekog iskustva igranja na ovoj poziciji.

4. OPCIJA: Formacija 4-3-3 s Nilijem

Zadnja, ali ne i najgora solucija za Luisa Enriquea bila bi korištenje jednog igrača iz mladog pogona na poziciji desnog beka. S obzirom da često trenira s prvom momčadi i igrao je za prvu momčad u predsezoni, Lucho bi za ovaj susret mogao pozvati Nilija Perdomoa te tako popuniti tu poziciju.

Koju opciju za susret protiv Deportiva vi preferirate?

  • OPCIJA 1 (67%, 26 Votes)
  • OPCIJA 4 (21%, 8 Votes)
  • OPCIJA 2 (8%, 3 Votes)
  • OPCIJA 3 (5%, 2 Votes)

Total Voters: 39

Loading ... Loading ...

(ideja za članak preuzeta s portala marca.es)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *