Petak , 22. Juni 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Luis Enrique na novim mukama!

Luis Enrique na novim mukama!

Luis Enrique poznat je po tome da tokom svoje nogometne, a i sada trenerske karijere nikada nije volio komunicirati s medijima, niti je imao neko povjerenje u njih, a izgleda da se ‘loši’ odnosi između ove dvije strane nastavljaju.

Naime, posljednjih nekoliko dana Luisa Enriquea nešto ozbiljno muči. Njegova zabrinutost nije vezana ni uz tzv. FIFA virus, ni uz to hoće li Messi i Umtiti biti spremni za susret protiv Manchester Cityja, već za nešto nama mnogo banalnije: ‘curenje’ informacija koje navodno ‘cure’ izravno iz svlačionice katalonske momčadi.

Ukoliko postoji nešto što može iritirati Luisa Enriquea, onda je to ‘curenje’ informacija, pogotovo ako one cure iz svlačionice. Navodno, kap koja je prelila čašu bili su neki papiri na kojima je Enrique imao neke svoje analize i strategije, a koji su stigli u ruke novinara te samim time i u javnost. Asturijski stručnjak ovaj čin smatra izdajom, prije svega jer su navodno te informacije novinarima pružili neki njegovi najbliži suradnici. Također, nekoliko dana prije je u javnost procurila vijest o stanju pojedinih igrača te je to također zasmetalo Enriqueu.

Lucho je krenuo u potragu za ‘krticom’, unatoč tome što će ta potraga vrlo vjerojatno završiti neuspješno. S ovakvim problemom se susreo i Luis Van Gaal koji je čak otišao tako daleko da je unajmio tehničare da pokušaju pronaći mikrofone i prislušne uređaje za koje je vjerovao da je netko instalirao u svlačionici. Međutim, potraga je završila bezuspješno, tehničari nisu pronašli nikakve sumnjive uređaje.

Luis Enrique se sada nalazi u sličnoj situaciji, osjeća se izdano od strane svojih suradnika i ne zna kome više vjerovati. U svakom slučaju, Lucho ima mnogo važnijih problema koje treba riješavati, probleme koji se tiču momčadi i pojedinih igrača. Ovakve stvari se trebaju ostaviti postrani i prepustiti nekim drugim ljudima da se time bave.

(ideja za članak preuzeta s portala sport.es)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *