Nedjelja , 27. Maj 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Poruka kojom se Rafinha oprostio od Barçe

Poruka kojom se Rafinha oprostio od Barçe

Rafinha je prije nekoliko trenutaka putem društvenih mreža objavio poruku kojom se oprostio od FC Barcelone. Njegove riječi donosimo u nastavku…

U opisu na Instagramu, uz poruku koja slijedi, Rafinha je napisao:

Skoro pa da nema riječi kojima bih opisao što osjećam prema ovom klubu, klubu koji me je formirao kao osobu i kao profesionalca. Stigao sam u klub 2006. godine kao trinaestogodišnjak, kao dijete koje nije moglo ni zamisliti da će proživjeti toliko predivnih trenutaka i osvojiti toliko titula u tom klubu. U mlađim sekcijama sam naučio skoro sve što danas znam u nogometu i to mi je pomoglo da ispunim svoje najveće snove. Sada je stiglo vrijeme da krenem nekim novim putem. Vječno sam zahvalan vama, klubu i navijačima koji su me podržavali i u najtežim trenucima. Mojim suigračima, uz koje sam rastao i iz dana u dan učio: ”Hvala vam iz dubine srca. Želim vam sve najbolje.” Zahvalio bih se i svim radnicima, od prvog do zadnjeg, koji su mi svakodnevno pružali osmijeh na lice, od malih nogu: ”Uvijek ću vas nositi u srcu.”

Bilo je ovo 12 nevjerojatnih godina. Ne znate koliko sam bio sretan što sam bio u mogućnosti reći posljednje zbogom Barceloni s dresom  na leđima. Força Barça i uvijek Blaugrana.

Naša preporuka da pročitate ovaj tekst koji smo danas objavili:
• Detalji Rafinhinog odlaska u Inter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *